2015-02-18 01:56:16• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az Uránusz változatosságra csábítja

Napi horoszkóp február 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az egészségét jelző területen álló bolygók arra figyelmeztetik, hogy vizsgálja át a házipatikáját, és a lejárt szavatosságú készítményeket adja le a legközelebbi gyógyszertárban. Délután meg kell majd oldania egy problémát, legyen kész a kompromisszumra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és egy kicsit „cserben hagyja” önt. Legyen egyszerűen csak kedves, és ne szégyelljen rákérdezni olyan dolgokra, melyeket nem ért – így előrébb juthat. Estére tervezzen valami olyasmit, amire régóta vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és engedi egy kicsit lazítani. Hagyja a dolgokat megtörténni, és higgye el, hogy a probléma, amit nem tud megoldani, az gyakorlatilag megoldhatatlan. Ma foglalkozzon csak magával!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Térjen ki minden provokáció elől, és tartózkodjon attól is, hogy ön provokáljon másokat. Ma könnyen felbosszanthatják, semmi sem megy terv szerint. Délután kissé figyelmetlenné válik, és emiatt akár hibázhat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Bármit is szeretne elérni, bárhol is lépjen fel, ma biztosan sikere lesz. Csodálják majd az erejét, titokban irigykednek is önre...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz együtt áll a Marssal, a Szűz jegyével szemben, a komoly párkapcsolatok házában. Alkalmas az idő arra, hogy párjával megtervezzék a közös jövőjüket, legyen szó akár esküvőről, akár költözésről...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez az ön horoszkópjában a jókedv és az örömök területe. Most kedve támad egyszerre mindent elintézni, rendet tenni a lakásban, kitakarítani az irodát – úgy mozog, akár a forgószél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, közelít a Naphoz, és sajnos a Szaturnusz rossz fényszögéhez is. Ma elmondhatja a csillagoknak a kívánságait, a szerelemre vonatkozó kérések bizonyára teljesülni fognak – csak nem olyan egyszerűen, ahogy azt várná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Lehetséges, hogy a szülei megkérik arra, hogy segítsen az ő barátjuknak. Nem olyan nagy dologról van szó, ezért tegye meg azt, ami öntől telik. Táplálkozzon egészségesen, és mozogjon többet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az Uránusz változatosságra csábítja. Fogjon egy cetlit, írjon fel pár helyet, ahol szívesen lenne, és menjen a legközelebbire, például a kedvenc éttermébe.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne tervezzen mára túl sokat, úgyis másképpen fognak alakulni a dolgok, mint ahogy elképzeli. Ha akarja, ha nem, ma tényleg türelmesnek kell lennie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold még a Vízöntő jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Nagyszerű élményekben lehet része, akár egyedül tölti a napot, akár a kedvese társaságában. Ha még egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel, akivel komoly kapcsolatot alakíthat ki.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: